Ja mam poniższe i są ok.
Żeby nie dokładać można założyć przeciwmgłowe H3 LED, do tego moduł:
i zyskasz kilka fajnych funkcji.
Żeby nie dokładać można założyć przeciwmgłowe H3 LED, do tego moduł:
i zyskasz kilka fajnych funkcji.
Widziałem na forum, że ponoć koło pedałów jest też jakaś przelotka - czy to lepsze miejsce?

http://jkstyl.auto.pl/foto/instrukcja901.jpg
Tak, zastanawiałem się - rzeczywiście ten model Guide jest już chyba z najwyższej półki Philipsa, aczkolwiek "dziewiątka" to też bardzo dobry, wysokiej jakości sprzęt, który chwalili mi wszyscy liczący się fachowcy od montażu oświetlenia w mojej okolicy. Po zastanowieniu się doszedłem do wniosku, że dopłacanie jeszcze 150,- złotych do Guide'a chyba jest bez sensu. Już same "dziewiątki" są nietanie w porównaniu do każdego niemarkowego sprzętu, przy cenie ok. 300-350 PLN. Guide jest o jakieś 30-40% droższy od "dziewiątki" (czyli 500 PLN co najmniej), a ja chciałem, żeby ta cała zabawa w jakimś przewidywalnym czasie jakoś zwróciła się, a nie była tylko sztuką dla sztuki. I dlatego zdecydowałem się na "dziewiątki". Może leciutko wystają poza obręb kratek, ale summa summarum wyglądają fajnie i dobrze wpasowują się w zderzak. A jeżeli będzie je montował ktoś doświadczony (tak, jak u mnie), to obędzie się bez cięcia kratek. Octavia I jest na tyle "kwadratowa", że praktycznie wszystko da się w te krateczki ładnie wkomponować, jeżeli ktoś z głową to montuje. Dlatego uważam, że dziewiątki w Octavii I sprawują się świetnie. Zerknij sobie, jak to wygląda u mnie, chociaż brakuje foty z profilu. Może wrzucę niebawem
Jakoś przeżyję
Komentarz